BiNET.TV 


изпрати новина регистрация контакт

 
 
Мисис Баба 2018 / MRS GrandMA 2018

   

Модна икона 2017

   

Коледни ангели 2017

   

10 години Лайънс клуб София Витоша

   

Ваня Червенкова представи книгата си "Кодово име: Живот"

   

всички новини интернет телевизии
БНТ, БНТ World, БНТ 2, NOVA TV, bTV, BGTV, Bnews, Blife, За Начало, MAX TV, hotNews, Infobiro TV, STREAMER.BG, Music Space TV, Sport Media TV, BG7TV,
 
полезни връзки
BG maps, Сайт за обяви, DJ, aDrive,
 
календар събития
calendar.dir.bg, events.bg, econ.bg, expert.bg, economedia.bg, моден календар, eventBOX, press.dir.bg,

ПАРТНЬОРИ


 

free counters

 
Звездите на светло -> BUSINESS профил

Татяна Думан - турски ресторант Turquoise

 

 

30 Март 2012, 11:20
автор erogance
новината е прочетена 216991 пъти
 
   Казвам се Татяна Думан и съм собственик на турски ресторанти Turquoise, които са пренесли в България кулинарната магия на Босфора.
  
  Като второ поколение ресторантьор от дете имах шанса да се потопя в тайните и майсторлъка на автентичната турска кухня и почнах да мечтая да стана ресторантьор.
  И тъй като народната мъдрост гласи, че "Занаят не се дава, а се краде." днес съм истински щастлива, долавяйки признанието, гордостта и уважението на моя доста критичен баща.
  
  Вдъхновение и мотивация да продължавам напред, получавам ежедневно от факта, че трудът ми е забелязан и ценен от изтънчените и взискателни гости на ресторанти Turquoise, които смело мога да нарека наши приятели.
  
  Често ми задават въпроса, каква е тайната на турската кулинарна магия.
  Ето и отговора - прецизно подбрани майстор готвочи от Турция, умело боравещи с традиционните рецепти, оригинални висококачествени продукти, приготвени на дървени пещи и скара, безусловна чистота, топъл уют и сърдечно обгрижване на нашите гости.
  
  В заключение искам да благодаря за шансовете, които не спирам да получавам в живота си, на своето семейство и близки приятели, за доверието, подкрепата и любовта на екипа от доказани професионалисти, с които от години градим, отстояваме и успешно налагаме името Turquoise.

 


изтегли снимката
  Татяна Думан - управител на турски ресторант Turquoise

 

Тема -

Размер на снимката 2000/1125 pix
Дата на публикуване 30 Март 2012, 11:20
автор erogance
цена 0 лв


Татяна Думан - турски ресторант Turquoise

още 


Забележка:
- При необходимост от снимки с по-висока резолюция или видео материал моля обръщайте се към нас чрез посочената форма за контакт.
- Цените на посочените снимки са за еднократна публикация.
- Цената за използване на снимки за PR материали, плакати и др. е по договаряне.
- Освен публикуваните тук снимки агенцията разполага и с други и при запитване може да бъдат предоставени за закупуване.


Съдържанието на този уебсайт е под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на erogance media и авторите посочени в информацията. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта е строго забранено без съответната регистрация и разрешение. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
©2009-2018 BiNET.TV Ltd. All rights reserved

Creative Commons License