BiNET.TV 


изпрати новина регистрация контакт

 
 
Стоянка Мутафова - Мисис Дама на годината 2019

   

Сватбата на Софи и Гринго

   

Мисис България 2018

   

Фестивал на етносите, багрите и котленсия килим

   

Fashion Party Summer Chic

   

всички новини интернет телевизии
БНТ, БНТ World, БНТ 2, NOVA TV, bTV, BGTV, Bnews, Blife, За Начало, MAX TV, hotNews, Infobiro TV, STREAMER.BG, Music Space TV, Sport Media TV, BG7TV,
 
полезни връзки
BG maps, Сайт за обяви, DJ, aDrive,
 
календар събития
calendar.dir.bg, events.bg, econ.bg, expert.bg, economedia.bg, моден календар, eventBOX, press.dir.bg,

ПАРТНЬОРИ


 

free counters

 
ГОРЕЩИТЕ НОВИНИ -> Общество
 

Годишни награди „Мисис Дама на годината“ 2013

 

 

30 Март 2013, 08:16
автор erogance
новината е прочетена 3846 пъти
 
   В Гранд Хотел София бяха раздадени за пети пореден път годишните награди „Мисис Дама на годината“ 2013. Собственик и продуцент на наградите и организатор на церемонията е агенция „Феймъс“ и нейната собственичка Меги Савова.
  
  Това не е поредният конкурс за красота, не е състезание. Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не толкова, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. Това са дами, които познаваме, заради това, което сами са направили, а не известни като „половинката на някой“. Те са майки, те са приятелки, те са делови партньори, те произвеждат благата ни, те създават работни места... Те дават кураж на другите и най-вече – те символизират всичко онова, което е дамата на днешния ден. Затова нашата идея е те да получат своето заслужено признание за това, че сами са изградили свое собствено име в обществото .
  
  Над 200 дами бяха кандидати за разпределение в 27 категории, но от тях журито реши да награди само 9.
  
  По традиция гостите на вечерта бяха посрещани с чаша шампанско, a вечерята бе 5-степенно меню и най-добрите вина, представени от сомелиера Мишо Марковски.
  
  Водеща на събитието беше носителката на наградата „Мисис Дама на годината“ за журналистика за 2012 г – Нели Пандилова.
  
  Специални гости бяха бизнесмените Людмил Лалов, Явор Цаков, Гергана Ташкова, почетния консул на Малайзия, адвокат Сава Цеков; носителките на титлата „Мисис България“ Милена Шаркова, Йордана Димитрова, Илияна Карастоянова, Мариана Маринова; носителките на титлата „Мисис Баба“ Таня Трайкова и Капка Амзина.
  
  
  
  Информация за наградените дами на годината:
  
  Биляна Тодорова печели титлата „Мисис дама на годината“ в категория „Жена предприемач и мениджър“. Тя е Управляващ съдружник на “1 Метър Шоколад” ООД, под чиято търговска марка се произвежда бранда „1 Meter Chocolatetm” - оригинален и незабравим еднометров шоколад. Тя е завършила ПР и Публична администрация в СУ „Климент Охридски“ и има дългогодишен опит като експерт по комуникациите в различни обществени и бизнес сфери. Идеята за еднометровият шоколад се ражда, когато случайно в Свищов попада на историята и традицията за шоколад в еднометрови форми, който се е произвеждал за нуждите на императорския двор на Александър II. Процесът е дълъг, но близо 3 г. след това 1 Meter Chocolatetm вече е добре познат на пазара като луксозен, атрактивен и качествен продукт, който вече има представителства в Англия, САЩ, Русия, Гърция, Румъния, Дания и т.н. В момента приключва строежът на собствена фабрика, където ще се произвежда шоколадовото изкушение – разбира се – в Свищов, от където още преди 130 г. е започнала тази традиция.
  
  Д-р Венелина Милева печели титлата „Мисис Дама на годината“ в категория „Здравеопазване – активна социална дейност“. По професия тя е очен лекар. През 2011 г. заедно със съпруга си създава очна клиника „Ресбиомед“, част от испанската офталмологична корпорация „Vissum”. Кредото на нейната клиника е качество и индивидуален подход към решаването на проблемите на всеки клиент. Следвайки това свое убеждение, д-р Милева и нейната клиника организират няколко благотворителни инициативи. Една от тях е мобилен екип, който обикаля из страната и помага на много хора да получат качествено офталмологично лечение, особено за децата и възрастните хора. Друга инициатива е кампанията в училище „Мамо, трудно ми е да пиша“, тъй като според статистиката 80% от неуспехите на децата в училище са свързани с очни проблеми. През 2011 г. д-р Венелина Милева печели титлата „Мисис България Свят“ и продължава още по-активно благотворителната си дейност. Членува в дамския клуб „Зонта“ – София.
  
  Виктория Кесаровска печели наградата „Мисис Дама на годината“ в категория „Верига СПА – грижа за душата и здравето“. Тя е собственик и управител на азиатската СПА верига „Виктория СПА“. В нея са включени 7 СПА центъра в цяла България – София, Банско, Боровец, Пампорово, Правец, Св. Влас, Поморие. Те разполагат с всичко необходимо, за да поглезите сетивата си и да подобрите здравословното си състояние. Предлагат избор от над 150 различни процедури и услуги, изпълнявани от интернационален екип от остров Бали и Филипините. Някои от тях са специално създадени и предлагани само във „Виктория СПА“. През лятото специално работят и напълно оборудвани кабинети със специалисти физиотерапевти. Виктория Кесаровска е носител на наградата за най-добър СПА мениджър на Балканите, а съвсем скоро на Световните СПА награди в Лондон „Виктория СПА“ спечели второто място за Европа.
  
  Мери Александрова печели наградата „Мисис Дама на годината“ в категория „Най-добър ивент“. Тя се занимава със сватбен мениджмънт и е собственик на „Royal Wedding Agency”. Много години се занимава с управление на различни чуждестранни фирми. По време на една сватба в Париж усеща, че това е нейното призвание. Записва се да учи в Колеж по сватбен мениджмънт във френската столица. Завършването му й носи сертификат за планиране, дизайн и менажиране на сватби – второ ниво с бюджет до 250 000 евро. Връща се в България, за да приложи уменията си в собствен бизнес в Родината. Следи новите тенденции и счита за най-добри примери в областта френските и английски сватбени мениджъри. Именно най-доброто от двете нации тя интегрира в своята работа и предлага на клиентите си.
  
  Цветелина Николова печели наградата „Мисис Дама на годината“ в категория „Най-успешен млад мениджър“. Тя е изпълнителен директор на винарска изба „Катаржина Естейт“, включваща включваща фирмите „ Полтурист”, „ Катаржина Винеярдс”, Полинвест”, „Белица Винеярдс”, Аполония Винеярдс”, „Полония”, „Уайн България” и търговското дружество „Платиниум Брандс”. Тя е и управител на фирмите, обединяващи холдинга за производство и дистрибуция на алкохолни напитки Белведере Груп България – „Домейн Менада”, „Менада Винеярдс”, „ Домейн Сакар”, „ Сакар Винеярдс”, търговските дружества „ Винимпекс” и „ Белведере Дистрибуция”. Завършила е бакалавърска степен по политология на френски език и има придобита магистърска степен по МИО от УНСС. Стартира кариерата си през 2001 г. като маркетинг специалист в Red Bull България. От 2003 г. започва работата си в Белведере България като търговски представител, а от 2006 г. до 2011 г. е търговски и маркетинг директор на холдинга. Цветелина Николова бе обявена за „Млад мениджър” за 2012.
  
  Виктория Божилова печели наградата „Мисис Дама на годината“ в категория „Мода – най-успешен млад дизайнер“. Тя е завършила специалност „Архитектура и строителство“, занимава се с проектиране в семейна частна фирма. Тя е творческа личност и обича да се занимава с разнообразни неща, затова завършва и специалностите „Мениджмънт“ и „Актьорско майсторство“. Най-скъпото за нея е малкият й син Алекс. Именно на него посвещава модната си линия „Алекс фешън“, която наскоро представя пред публиката. Също така е креативен директор във фирмата на съпруга си и се занимава с ресторантьорство, кетъринг и събития, най-вече свързани с български и чуждестранни филмови продукции. Счита себе си за щастлива жена и съветва всички дами да следват мечтите си.
  
  Магдалена Гигова е носител на наградата „Мисис Дама на годината“ за журналистика. Тя е един от водещите български журналисти. Освен със статиите си във вестник „Преса“, тя пътува по света и го показва на своите читатели. Вече има няколко издадени нейни книги и хората често й казват – „Маги от Магелан“.
  
  Катя Роуз получи наградата „Мисис“ за благотворителност. Тя е носителка на титлите „Мисис България“ и „Мисис Европа“. Тя е избрана заради участието си в благотворителни инициативи, включително кампанията „Коледни ангели“, която събра 52 000 лв.
  
  Адвокат Биляна Тончева получи наградата за „Най-лоялен партньор“ към холдинга. През годините тя проявява активност, защитава правата на носителките на титлите „Мисис България“, „Мисис Баба“ и др., и доказва своите качества на водещ адвокат.

 


изтегли снимката
 

 

Тема - Общество

Размер на снимката 2000/1325 pix
Дата на публикуване 30 Март 2013, 08:16
автор erogance
цена 0 лв


изтегли снимката
  Биляна Тодорова - Управляващ съдружник на “1 Метър Шоколад” ООД - „Мисис дама на годината“ в категория „Жена предприемач и мениджър“

 

Тема - Общество

Размер на снимката 1325/2000 pix
Дата на публикуване 30 Март 2013, 08:17
автор erogance
цена 0 лв


изтегли снимката
  Д-р Венелина Милева - очна клиника „Ресбиомед“ - „Мисис Дама на годината“ в категория „Здравеопазване – активна социална дейност“

 

Тема - Общество

Размер на снимката 1325/2000 pix
Дата на публикуване 30 Март 2013, 08:19
автор erogance
цена 0 лв


изтегли снимката
  Виктория Кесаровска - собственик и управител на азиатската СПА верига „Виктория СПА“ - „Мисис Дама на годината“ в категория „Верига СПА – грижа за душата и здравето“

 

Тема - Общество

Размер на снимката 1325/2000 pix
Дата на публикуване 30 Март 2013, 08:21
автор erogance
цена 0 лв


изтегли снимката
  Мери Александрова - собственик на „Royal Wedding Agency” - „Мисис Дама на годината“ в категория „Най-добър ивент“

 

Тема - Общество

Размер на снимката 1325/2000 pix
Дата на публикуване 30 Март 2013, 08:22
автор erogance
цена 0 лв


изтегли снимката
  Цветелина Николова - изпълнителен директор на винарска изба „Катаржина Естейт“ - „Мисис Дама на годината“ в категория „Най-успешен млад мениджър“

 

Тема - Общество

Размер на снимката 1325/2000 pix
Дата на публикуване 30 Март 2013, 08:23
автор erogance
цена 0 лв


изтегли снимката
  Виктория Божилова - „Мисис Дама на годината“ в категория „Мода – най-успешен млад дизайнер“

 

Тема - Общество

Размер на снимката 1325/2000 pix
Дата на публикуване 30 Март 2013, 08:24
автор erogance
цена 0 лв


изтегли снимката
  Магдалена Гигова - журналист - „Мисис Дама на годината“ за журналистика

 

Тема - Общество

Размер на снимката 1325/2000 pix
Дата на публикуване 30 Март 2013, 08:25
автор erogance
цена 0 лв


изтегли снимката
  Катя Роуз - „Мисис България“ и „Мисис Европа“ - „Мисис“ за благотворителност

 

Тема - Общество

Размер на снимката 1325/2000 pix
Дата на публикуване 30 Март 2013, 08:26
автор erogance
цена 0 лв


изтегли снимката
  Адвокат Биляна Тончева - „Най-лоялен партньор“ към холдинга

 

Тема - Общество

Размер на снимката 1325/2000 pix
Дата на публикуване 30 Март 2013, 08:27
автор erogance
цена 0 лв


Забележка:
- При необходимост от снимки с по-висока резолюция или видео материал моля обръщайте се към нас чрез посочената форма за контакт.
- Цените на посочените снимки са за еднократна публикация.
- Цената за използване на снимки за PR материали, плакати и др. е по договаряне.
- Освен публикуваните тук снимки агенцията разполага и с други и при запитване може да бъдат предоставени за закупуване.


Съдържанието на този уебсайт е под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на erogance media и авторите посочени в информацията. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта е строго забранено без съответната регистрация и разрешение. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
©2009-2018 BiNET.TV Ltd. All rights reserved

Creative Commons License