BiNET.TV 


изпрати новина регистрация контакт

 
 
Мисис Баба 2018 / MRS GrandMA 2018

   

Модна икона 2017

   

Коледни ангели 2017

   

10 години Лайънс клуб София Витоша

   

Ваня Червенкова представи книгата си "Кодово име: Живот"

   

всички новини интернет телевизии
БНТ, БНТ World, БНТ 2, NOVA TV, bTV, BGTV, Bnews, Blife, За Начало, MAX TV, hotNews, Infobiro TV, STREAMER.BG, Music Space TV, Sport Media TV, BG7TV,
 
полезни връзки
BG maps, Сайт за обяви, DJ, aDrive,
 
календар събития
calendar.dir.bg, events.bg, econ.bg, expert.bg, economedia.bg, моден календар, eventBOX, press.dir.bg,

ПАРТНЬОРИ


 

free counters

 
ГОРЕЩИТЕ НОВИНИ -> Светска хроника
 

5 години КГБ

 

18 Май 2017, 09:25
автор erogance
новината е прочетена 9081 пъти
 
   Готините баби събраха изтинско съзвездие от изпълнители послучай тяхната 5 годишнина и в подкрепа на кампанията “Колкото повече, толкова повече”. Гери Дончева и Владо Димов, Деси Добрева и Поли Генова, Йоанна Драгнева и Калин Вельов, Гергана Николаева подкрепиха студентите с увреждания
  
  Омбудсманът Мая Манолова почете петата годишнина на КГБ – Клуба на готините баби. Защитничката на унижените и оскърбените застана зад каузите на носителките на титлата Мисис Баба и техните приятели и поддръжници и издаде с половин уста, че съвсем скоро ще се влее в редиците на красивите и елегантни дами с внучета.
  
  Вечерта започна с изпълнението на Иво Танев на „О, соле мио”, след което на сцената излезе ослепителната Гери Дончева. Тя и певецът Владо Димов бяха водещи на вечерта, но силната половинка от дуета не се задоволи с тази роля, ами изпълни и няколко песни. В подкрепя на студентите в неравностойно положение пяха и техни колеги от музикална академия - Анастасия Андреу и Кристиана Атанасова. Всяко благотворително тържество по традиция отдава почит на спонсорите си. За наградите от томболата, средствата от която отиват за каузата “ Колкото повече, толкова повече”, се погрижиха Айля консулт, Катя Ковачева, Славка Занева – фирма Галерато. Благодярности и за Mирела Ненчова от SSG, на Орифлейм, Лидерагруп, Шампейн даймънт рок, Ла море декорейшън, Адора Ивентс. Специални аплаузи получиха и сладкарници Неделя, които винаги са подкрепяли инициативите на „бабите”. Бойка от мандра Могила-Годеч вдигна високо летвата на кулинарните изненади на вечерта със саморъчно точените баници и питки. Балдаран, изба Мараж и София Паскалева също заслужиха аплодисментите си.
  
  Преди музикалните изпълнения Ваня Георгиева, председател на фондацията на готините баби разказа за дейността им, а специална маса бе отделена за студентите с увреждания, на които КГБ помага от години – общо 22 младежи са продължили образованието си, благодарение на тях. „Повечето от “бабите” сме носителки на титлата Мисис Баба на България, но основното, което ни обединява са не само короните, а любовта към децата и готовността и желанието да помагаме, каза Ваня и продължи: Обща цел на фондацията е да съдейства на обществото и държавата за осъществяване на социалната политика и подпомагане на социално слаби групи, както и насърчаването на инициативата сред децата и младите хора. За това и любимите ни каузи са тези свързани с образованието и културата, работата с деца и младежи. Следващата ни стъпка, наред с благотворителността е да привлечем в организацията си още инициативни и посветени на обществените интереси баби”.
  
  И после залата потъна в адажиото, изпълнено от оперната прима Гергана Николаева.
  
  „Всеки човек може да твори красота! 
  А този, който е загубил едно сетиво, в замяна на това придобива друго. И с него също може да създава красиви неща”, каза водещият Владо Димов. А след това всички отвориха сетивата си за изпълненията на Деси Добрева,
  
  Залата избухна в аплодисменти, когато на сцената се качи един от студентите с увреждания - Кристиян Григоров. Благодарение на неговата инициативност и съпричастност стартира кампанията “Колкото повече, толкова повече” в подкрепа на младежи с увреждания. Ръкоплясканията ескалираха, когато до него застана естрадната легенда Мими Иванова за общата им песен. Не спряха и след изпълнението на незрящата Бена Русева, която е също част от кампанията.
  Гвоздеят на вечерта, след като настроението достигна нови висоти от младежки ансамбъл Бистрица, бе… кулинарната надпревара пред публика. Под зоркия поглед на шеф готвачите Таня Правчанова и Боби Екзархов, част от бабите демонстрираха сръчност и любов във въртенето на баници. Мисис Баба Ваня Георгиева, Tатяна Трайкова и Капка Амзина плюс две претендентки от публиката се включиха в предизвикателството с продуктите,
  осигурени от мандра Могила в гр. Годеч. По този начин бабите показаха своята благодарност и лично отношение към всеки един гост и после почерпиха с баниците.
  С най-чаровната усмивка на Евровизия - Поли Генова настроението ескалира до звездни висоти. Винаги готовите да помогнат Калин Вельов (вече депутат) и Йоанна Драгнева изпълниха песен в дует, а тортата за петата годишнина бе изнесена под звуците на „Честит рожден ден” на Стиви Уондър. Клубът на готините баби и на петата си годишнина показа, че ентусиазмът не изтлява с времето, а добрите дела само го засилват.

 


изтегли снимката
 

 

Тема - Светска хроника

Размер на снимката 2000/1335 pix
Дата на публикуване 18 Май 2017, 09:25
автор erogance
цена 25 лв


изтегли снимката
 

 

Тема - Светска хроника

Размер на снимката 1513/2000 pix
Дата на публикуване 18 Май 2017, 10:10
автор erogance
цена 25 лв


Забележка:
- При необходимост от снимки с по-висока резолюция или видео материал моля обръщайте се към нас чрез посочената форма за контакт.
- Цените на посочените снимки са за еднократна публикация.
- Цената за използване на снимки за PR материали, плакати и др. е по договаряне.
- Освен публикуваните тук снимки агенцията разполага и с други и при запитване може да бъдат предоставени за закупуване.


Съдържанието на този уебсайт е под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на erogance media и авторите посочени в информацията. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта е строго забранено без съответната регистрация и разрешение. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
©2009-2018 BiNET.TV Ltd. All rights reserved

Creative Commons License