BiNET.TV 


изпрати новина регистрация контакт

 
 
Фестивал на етносите, багрите и котленсия килим

   

Fashion Party Summer Chic

   

Мисис Баба 2018 / MRS GrandMA 2018

   

Модна икона 2017

   

Коледни ангели 2017

   

всички новини интернет телевизии
БНТ, БНТ World, БНТ 2, NOVA TV, bTV, BGTV, Bnews, Blife, За Начало, MAX TV, hotNews, Infobiro TV, STREAMER.BG, Music Space TV, Sport Media TV, BG7TV,
 
полезни връзки
BG maps, Сайт за обяви, DJ, aDrive,
 
календар събития
calendar.dir.bg, events.bg, econ.bg, expert.bg, economedia.bg, моден календар, eventBOX, press.dir.bg,

ПАРТНЬОРИ


 

free counters

 
ГОРЕЩИТЕ НОВИНИ -> Светска хроника
 

Първо по рода си парти от лекари за лекари

 

21 Юни 2017, 20:16
автор erogance
новината е прочетена 9465 пъти
 
   Лекарско антистрес парти по неаполитански ноти, което се случва за първи път у нас, зарадва служителите на Аджибадем Сити Клиник Онкологичен център. Музикални домакини бяха “Шахар бенд”, съставен от лекари, адвокати, инженери от неаполитанското крайбрежие. Групата идва у нас по покана на д-р Ернесто Пинторе, италиански ортопед, чиято международна практика включва и България. Събитието бе част от инициативите на Асоциацията на пациентите с онкологични заболявания за осигуряване на подкрепа към медицинските специалисти с цел намаляване на професионалния стрес. Асоциацията планира да въведе специализирана програма за превенция на синдрома на професионалното прегаряне сред лекари и медицински сестри в онкологичната практика. “Шахар бенд” свири за своята българска публика две вечери, едната от които бе специална вечеря за хората, които подкрепят кампанията за борба с бърнаут синдрома. Във вечерта се включиха лекари, народни представители, представители на бизнеса, специалисти. В рамките на първата вечер на гостите бяха предложени типични неаполитански ястия, вино и специални десерти. Бе проведен и благотворителен търг.
  
  Във втората вечер, подарена от организаторите на медицинските специалисти, предимно от групата на “Аджибадем” в България, бяха раздадени специални награди на участниците в специалната томбола.
  
  “Вярвам, че инвестициите в лекарите, в техния труд, както и в превенцията на професионалния стрес, са ключови за диалога между пациента и лекаря. Ако искаме да запазим лекарите до нас, просто трябва да се грижим а тях, което очевидно не е чак толкова трудно”, каза Евгения Александрова от Асоциацията на пациентите с онкологични заболявания.
  
  Организаторите благодарят сърдечно за съдействието и подкрепата на Адора Ивентс.

 


изтегли снимката
 

 

Тема - Светска хроника

Размер на снимката 2000/1337 pix
Дата на публикуване 21 Юни 2017, 20:16
автор erogance
цена 25 лв


изтегли снимката
 

 

Тема - Светска хроника

Размер на снимката 2000/1337 pix
Дата на публикуване 21 Юни 2017, 20:17
автор erogance
цена 25 лв


Забележка:
- При необходимост от снимки с по-висока резолюция или видео материал моля обръщайте се към нас чрез посочената форма за контакт.
- Цените на посочените снимки са за еднократна публикация.
- Цената за използване на снимки за PR материали, плакати и др. е по договаряне.
- Освен публикуваните тук снимки агенцията разполага и с други и при запитване може да бъдат предоставени за закупуване.


Съдържанието на този уебсайт е под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на erogance media и авторите посочени в информацията. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта е строго забранено без съответната регистрация и разрешение. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
©2009-2018 BiNET.TV Ltd. All rights reserved

Creative Commons License