BiNET.TV 


изпрати новина регистрация контакт

 
 
Мисис България 2018

   

Фестивал на етносите, багрите и котленсия килим

   

Fashion Party Summer Chic

   

Мисис Баба 2018 / MRS GrandMA 2018

   

Модна икона 2017

   

всички новини интернет телевизии
БНТ, БНТ World, БНТ 2, NOVA TV, bTV, BGTV, Bnews, Blife, За Начало, MAX TV, hotNews, Infobiro TV, STREAMER.BG, Music Space TV, Sport Media TV, BG7TV,
 
полезни връзки
BG maps, Сайт за обяви, DJ, aDrive,
 
календар събития
calendar.dir.bg, events.bg, econ.bg, expert.bg, economedia.bg, моден календар, eventBOX, press.dir.bg,

ПАРТНЬОРИ


 

free counters

 
1 ден с ... -> Магазинно предаване

Галина Недялкова - Мисис България 2008

 

 

25 Януари 2010, 00:00
автор erogance
новината е прочетена 323879 пъти
 
   Галина Недялкова - носителка на титлата Мисис България 2008:
  
  В напрегнатото ми ежедневие ми се налага да намирам време за ангажиментите ми свързани с титлата Мисис България. Често посещавам светски събития и благотворителни кампании. Днес съм изправена пред предизвикателството да избера бижу и тоалет за подобно събитие. Един от любимите ми магазини е Silver Jewellery Maria. Тук мога да намеря стилно и изискано бижу както за деловите ми ангажименти, които да ми придават класа и стил, така и с бижу, с което не мога да не остана незабелязана на всяко светско събитие. Интересно е, че едновременно с това тук мога да намеря цветове, които идеално се съчетават с избора ми на тоалет. За един магазин е много важно обслужването. Тук съм възхитена от топлото отношение към клиентите, както и от голямото разнообразие от модели и нови колекции. Ето защо препоръчвам Silver Jewellery Maria на най-стилните ми приятелки, както и на останалите носителки на титлата Мисис България.
  
  (магазин Silver Jewellery Maria - София, ул. Граф Игнатиев 38)
  
  
  За всяко събитие най-важното нещо за мен е тоалета. В избора си се доверявам на модна къща Органдин, където намирам тоалети както за ежедневните ми бизнес ангажименти, така и за официални поводи. Тук разчитам на индивидуален стайлинг, изразяващ моята същност. С тоалетите на Органдин се чувствам комфортно и наистина различна и специална.
  
  (бутик Органдин - www.organdin.com)
  
  
  В свободното си време обичам да бъда с приятели в уютна обстановка на по чаша класно, ароматно вино. Точно такова място за мен е eCCo ristorante. Поради удобната му локация тук често провеждам и своите бизнес срещи. Аз съм голям чревоугодник, колкото и да не ми личи, и обичам да се глезя, а няма по-голямо удоволствие от вкусна и здравословна храна. Тук по превъзходен начин приготвят любимата ми средиземноморска салата и специалното рибено стю, а най-голямото ми изкушение е невероятното шоколадово суфле. То е любимо и на моята дъщеря. В часовете за релакс и удоволствие съм именно тук - в eCCo ristorante - с добри приятели, в изискана обстановка и културно обслужване.
  
  (ресторант eCCo ristorante - София, ул. Крум Попов 4)

 


изтегли снимката
  Галина Недялкова Мисис България 2008

 

Тема -

Размер на снимката 1063/1600 pix
Дата на публикуване 25 Януари 2010, 01:29
автор erogance
цена 0 лв


VIP детско парти в Къщата на здравето
Галина Недялкова - Мисис България 2008

още 


Забележка:
- При необходимост от снимки с по-висока резолюция или видео материал моля обръщайте се към нас чрез посочената форма за контакт.
- Цените на посочените снимки са за еднократна публикация.
- Цената за използване на снимки за PR материали, плакати и др. е по договаряне.
- Освен публикуваните тук снимки агенцията разполага и с други и при запитване може да бъдат предоставени за закупуване.


Съдържанието на този уебсайт е под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на erogance media и авторите посочени в информацията. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта е строго забранено без съответната регистрация и разрешение. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
©2009-2018 BiNET.TV Ltd. All rights reserved

Creative Commons License