BiNET.TV 


изпрати новина регистрация контакт

 
 
Мисис България 2018

   

Фестивал на етносите, багрите и котленсия килим

   

Fashion Party Summer Chic

   

Мисис Баба 2018 / MRS GrandMA 2018

   

Модна икона 2017

   

всички новини интернет телевизии
БНТ, БНТ World, БНТ 2, NOVA TV, bTV, BGTV, Bnews, Blife, За Начало, MAX TV, hotNews, Infobiro TV, STREAMER.BG, Music Space TV, Sport Media TV, BG7TV,
 
полезни връзки
BG maps, Сайт за обяви, DJ, aDrive,
 
календар събития
calendar.dir.bg, events.bg, econ.bg, expert.bg, economedia.bg, моден календар, eventBOX, press.dir.bg,

ПАРТНЬОРИ


 

free counters

 
LUXIMO -> Магазинно предаване

Bridal Fashion - бутик за булченски и официални рокли

 

 

6 Февруари 2010, 00:00
автор erogance
новината е прочетена 324250 пъти
 
   Бутик Bridal Fashion е официален представител на марките Pronovias Fashion Group и My Lady.
  
  Pronovias Fashion Group е основана през 1964 г. от Alberto Palatchi в Baselona. В началото фирмата се е занимавала само с продажба на дантели, а днес е номер едно в продажбата на булченски и официални рокли. Към марката се включват още четирите подмарки - La Sposa, St Patric, Atelier Diagonal и White One, както и по-високия клас Eli Saab, Valentino и Manuel Mota. Manuel Mota е главен дизайнер на Pronovias.
  
  My Lady е основана в Израел преди 26 години от Haim Bar и Raphael Rosenbaum. Марката е специализирана в производството на булченски и официални рокли като акцент на марката е изработването на корсети, които са уникални по своя дизайн и начин на изработка. Те изцяло са ръчна изработка като голяма част от тях съдържат хиляди кристали Swarovski като се използва технология от средновековието в съчетание с най-модерните технологии сега.
  
  Наскоро собственичката на бутик Bridal Fashion Анелия Петкова се завърна от Англия, където договори още една марка за представителство в България - Maggie Sottero. Марката е американска и е една от най-големите за продажба на сватбени и официални рокли.
  
  След връщането си от Англия Анелия Петкова посещава Израел по покана на собстениците на My Lady във връзка с разработването на нова колекция булченски и официални рокли специално за България. Там тя договаря нови, сравнително по-ниски цени от тези от предходната година.
  
  В бутик Bridal Fashion освен рокли се предагат и всички необходими аксесоари за празничния ден - тиари, колиета на Pronovias и Emmerling както и официални обувки на Paradox
  
  Дизайнера на My Lady, Haim Bar, е подготвил изненада за клиентите си като е започнал да изработва рокли по тяхна идея. Една от първите дами в България, възползвала се от това е Мисис България 2008 Галакси Елена Караколева която закупила рокля, изработена по нейн дизайн във връзка с провелия се конкурс.
  
  Елена Караколева - лице на марката My Lady за България:
  
  На конкурса Мисис България бях облечена в корсет на My Lady, който беше ръчна изработка. Може би това подпомогна спечелването на титлата, защото изглеждах наистина неповторимо. Всяка една дама би се чувствала като една 'истинска дама' в корсетите на My Lady.
  Напоследък в моето ежедневие ми се налага да присъствам на различни светски мероприятия, на които трябва да изглеждам елегантно и изискано. В тези случаи залагам на марката Pronovias, защото в тези рокли се чувствам много красива и елегантна и най-важното е, че те са на съвсем достъпни цени.
  
  
  Бутик Bridal Fashion
  Изключителен представител на My Lady, Pronovias, Enzoani, Maggie Sottero
  гр. София ул. Оборище 72
  тел. 02 / 944 12 75
  e-mail: mylady_bulgaria@abv.bg; bridalfashion@abv.bg
  http://bridalfashion.bg/
  
  Бутикът работи с клиенти след предварително записан час

 


изтегли снимката
 

 

Тема -

Размер на снимката 640/360 pix
Дата на публикуване 6 Февруари 2010, 14:59
автор erogance
цена 0 лв


Bridal Fashion - бутик за булченски и официални рокли
София Борисова - за булките и абитуриентките
Бутик Gold Class

още 


Забележка:
- При необходимост от снимки с по-висока резолюция или видео материал моля обръщайте се към нас чрез посочената форма за контакт.
- Цените на посочените снимки са за еднократна публикация.
- Цената за използване на снимки за PR материали, плакати и др. е по договаряне.
- Освен публикуваните тук снимки агенцията разполага и с други и при запитване може да бъдат предоставени за закупуване.


Съдържанието на този уебсайт е под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на erogance media и авторите посочени в информацията. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта е строго забранено без съответната регистрация и разрешение. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
©2009-2018 BiNET.TV Ltd. All rights reserved

Creative Commons License