BiNET.TV 


изпрати новина регистрация контакт

 
 
Стоянка Мутафова - Мисис Дама на годината 2019

   

Сватбата на Софи и Гринго

   

Мисис България 2018

   

Фестивал на етносите, багрите и котленсия килим

   

Fashion Party Summer Chic

   

всички новини интернет телевизии
БНТ, БНТ World, БНТ 2, NOVA TV, bTV, BGTV, Bnews, Blife, За Начало, MAX TV, hotNews, Infobiro TV, STREAMER.BG, Music Space TV, Sport Media TV, BG7TV,
 
полезни връзки
BG maps, Сайт за обяви, DJ, aDrive,
 
календар събития
calendar.dir.bg, events.bg, econ.bg, expert.bg, economedia.bg, моден календар, eventBOX, press.dir.bg,

ПАРТНЬОРИ


 

free counters

 
ГОРЕЩИТЕ НОВИНИ -> Общество
 

Мисис България се включи в каузата на Великолепната шесторка

 

 

8 Декември 2010, 00:47
автор erogance
новината е прочетена 1992 пъти
 
   Паолина Петракиева – Мисис България Вселена 2010 се включи в каузата на Великолепната шесторка 2 – "Семейство за всяко дете!". След приключването на предаването тя връчи на водещата на Ани Салич неразпечатана прозрачна кутия със събраните от нея средсва.
  
  Ето какво разказа Мисис България за инициативата си:
  
  Идеята на супермаркет Елемаг-гурме беше, в оставащите дни до финала на предаването, да се включим със средства, събрани от нас и нашите клиенти. Поставихме в задкасовата зона стъклена кутия, която е напълно затворена и облепена с надписа: "Елемаг-гурме и нашите клиенти подпомагат каузата на Великолепната шесторка 2 – Семейство за всяко дете! Благодарим Ви за подкрепата!!!"
  
  В продължение на една седмица това не даде резултат! Затова, застанах в залата на магазина с кутията и започнах да обяснявам на всеки клиент към какво го моля да стане съпричастен – някои казваха, че пращат смс-и, други, че не харесват предаването и не искат да помагат точно за такава кауза (без да са изслушали дори за какво става въпрос), а трети просто помогнаха с усмивка! Така, от една страна, разбрах колко е трудно в днешно време да убедиш човека срещу теб, че от неговата помощ има смисъл, да отвориш сърцето му и той да се почувства значим, и от друга - оцених стойността на всяка пусната стотинка, носеща надежда! Избрахме този подход, да помогнем за каузата, защото има много хора, които биха помогнали с по-голяма сума от тази чрез смс-ите, но по-малка от такава, че да бъде преведена по банков път – просто един среден вариант, за всеки който прояви желание. Вярно е, че времето, в което се организирах да събирам средствата лично, беше малко - няколко дни, по няколко часа, но се радвам на ефекта, който постигнах. Това е призванието на всяка една от нас, носителките на титлата Мисис България.
  
  Паолина Петракиева – Мисис България Вселена 2010

 


изтегли снимката
  Мисис България Вселена 2010 - Паолина Петракиева връчи на Ани Салич кутията със събраните средства в супермаркет Елемаг

 

Тема - Общество

Размер на снимката 1600/1063 pix
Дата на публикуване 8 Декември 2010, 00:47
автор erogance
цена 0 лв


изтегли снимката
  Мисис България Вселена 2010 - Паолина Петракиева и фолк певицата Бони, победителка във втория сезон на благотворителното шоу „Великолепната шесторка”

 

Тема - Общество

Размер на снимката 1600/1063 pix
Дата на публикуване 8 Декември 2010, 00:52
автор erogance
цена 0 лв


изтегли снимката
  Младеж от публиката в залата прибави своето левче към събраните средства от Паолина Петракиева – Мисис България Вселена 2010 миг преди кутията да бъде връчена на Ани Салич

 

Тема - Общество

Размер на снимката 1600/1063 pix
Дата на публикуване 8 Декември 2010, 10:28
автор erogance
цена 0 лв


Забележка:
- При необходимост от снимки с по-висока резолюция или видео материал моля обръщайте се към нас чрез посочената форма за контакт.
- Цените на посочените снимки са за еднократна публикация.
- Цената за използване на снимки за PR материали, плакати и др. е по договаряне.
- Освен публикуваните тук снимки агенцията разполага и с други и при запитване може да бъдат предоставени за закупуване.


Съдържанието на този уебсайт е под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на erogance media и авторите посочени в информацията. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта е строго забранено без съответната регистрация и разрешение. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
©2009-2018 BiNET.TV Ltd. All rights reserved

Creative Commons License