изпрати новина регистрация контакт

 
 
Откриха детската градина приказен замък Албертино

   

Шоколадови бонбони на марката M&M’в Guinness Records

   

Рекорд на Гинес по време на Рощилиядата в Лесковац

     

Емо Костадинов навърши 50

   

В Лесковац отново ще замирише на барбекю

   

всички новини 


интернет телевизии
БНТ, БНТ World, БНТ 2, NOVA TV, bTV, BGTV, Bnews, Blife, За Начало, MAX TV, hotNews, Infobiro TV, STREAMER.BG, Music Space TV, Sport Media TV, BG7TV,
 
полезни връзки
BG maps, Сайт за обяви, DJ, aDrive,
 
календар събития
calendar.dir.bg, events.bg, econ.bg, expert.bg, economedia.bg, моден календар, eventBOX, press.dir.bg,

ПАРТНЬОРИ

 

free counters

 
ГОРЕЩИТЕ НОВИНИ -> Светска хроника
 

13 петък се оказа супер фатален за четири светски дами

 

14 Февруари 2009, 06:32
автор erogance
новината е прочетена 1848 пъти
 
   13 петък се оказа супер фатален за четири светски дами. Създателката на пръстовата живопис с. н. с. Стефка Балджиева проведе атрактивен перформанс в бутиковия хотел „Лозенец”. Под звуците на Вангелис красивата „Лейди България” Цвети Разложка, на която престои участие в световния конкурс „Мис Галакси” в Лос Анджелис, сътвори първата си живописна творба ”Ангелско сияние”. То бе нарисувано с пръсти пред публика от журналисти и гости на празника.
  На статива до нея застана младото дарование 16-годишната певица Саманта, която материализира на платното песента си „Огън в рая”. Според цветовите напластявания създателката на Школата за натрадиционна живопис - физичката-художничка Стефка Балджиева, определи Саманта като нестандартна натура с точен усет към абстрактното. „Любовният перформанс” бе заснет от младата режисьорка, популярната светска журналистка и сценаристка Нина Никол, която стартира заснемането на провокативен документален филм, който проследява теорията на българската учена Стефка Балджиева за влиянието на изкуството и подсъзнанието в промяната на съдбата и отключване на неосъзнати дарби. Топмоделката и певицата ще преминат курс на обучение в тънкостите на пръстовата живопис и на 13 петък, но март, ще демонстрират майсторството си като художнички сенсуалисти.
  Домакинът г-н Велислав Велков – собственик на хотел „Лозенец, също имаше изненада за гостите. В навечерието на Св. Валентин той ги покани на дегустация от елитни вина на Едуардо Миролио, които бяха представени от сомелиер N2 на България Живко Желязков. И ако се двоумите дали да поднесете сьомгата с розе, а бялото вино с газирана вода, специалистът посъветва да преоткриете шампанското, което приляга на всяка храна. Всъщност, ако Саманта потопи присъстващите в „Огън в рая”, то управителят на „Лозенец” потопи гостите в рая на елитните вина.
  Стефка Балджиева, която е единствената българка, чийто творби са оценени от елитарния аукцион SOTBIS, пред смаяните погледи на присъстващите нарисува картината „Вихърът на любовта”, която остана в колекцията на „Лозенец”, където ще се състоят и следващите етапи на Светския перформанс. Кои ли ще са следващите участници? Ще се разбереот бъдещите им изложби, но ентусиазмът се указа голям. Много от светските персони искаха да рисуват на бялото платно. Дизайнерката Роза Дочева бе най-напориста и охлади художническите страсти за вечерта на Здравко Буйнов и певеца Димитър Колев-Назар. От нейната творба само с няколко движения феноменалната Стефка Балджиева оформи артистичен натюрморт, който двете дами подариха на един от най-желаните ергени в България Велислав Велков.

 


изтегли снимката
  Създателката на пръстовата живопис с. н. с. Стефка Балджиева и Цвети Разложка с нейната творба

 

Тема - Светска хроника

Размер на снимката 1600/1074 pix
Дата на публикуване 14 Февруари 2009, 06:32
автор erogance
цена 25 лв


изтегли снимката
  Цвети Разложка с нейната творба

 

Тема - Светска хроника

Размер на снимката 1209/1600 pix
Дата на публикуване 14 Февруари 2009, 06:35
автор erogance
цена 25 лв


изтегли снимката
  Създателката на пръстовата живопис с. н. с. Стефка Балджиева и Саманта с нейната творба

 

Тема - Светска хроника

Размер на снимката 1600/1074 pix
Дата на публикуване 14 Февруари 2009, 06:36
автор erogance
цена 25 лв


изтегли снимката
  Цвети Разложка, Нина Никол, Велислав Велков – собственик на хотел „Лозенец, Саманта и Стефка Балджиева

 

Тема - Светска хроника

Размер на снимката 1600/1074 pix
Дата на публикуване 14 Февруари 2009, 06:38
автор erogance
цена 25 лв


Забележка:
- При необходимост от снимки с по-висока резолюция или видео материал моля обръщайте се към нас чрез посочената форма за контакт.
- Цените на посочените снимки са за еднократна публикация.
- Цената за използване на снимки за PR материали, плакати и др. е по договаряне.
- Освен публикуваните тук снимки агенцията разполага и с други и при запитване може да бъдат предоставени за закупуване.


Съдържанието на този уебсайт е под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на erogance media и авторите посочени в информацията. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта е строго забранено без съответната регистрация и разрешение. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
©2009-2017 BiNET.TV Ltd. All rights reserved

Creative Commons License